neljapäev, 8. märts 2012

Fotojutustus "Kevad 2012"

18.aprillil viis aastat tagasi käis Pala valla külades fotoaparaatidega ringi 10 entusiasti, et jäädvustada üht  kevadist argipäeva, selle töid-tegemisi, laste ja täiskasvanute elu, juhuslikke kohtumisi inimestega...  Tabatud hetkedest koostati fotojutustus „Üks päev meie elus – tavaline ja kordumatu“, mis on unikaalne kodulooline dokument.
Neid fotosid tänasel päeval vaadates tajud eriliselt aja kiiret kulgu ja küsid endalt: “Mis on muutunud 5 aasta jooksul meie elus ja ümbruses – maastikes, hoonetes, töödes, külaelus? Kas üldse märkame uut? Mis on saanud neist inimestest, kes meile tol päeval naerul näoga vastu tulid?  Kuidas elavad nad täna?“



 Näen, et toonastest lasteaialastest on sirgunud koolijütsid; mõnda kaasteelist kohtame veel ainult mälestustes...



Ja on väga hea, et fotod aitavad meeles hoida olnut ja seda, et me kõik oleme kordumatud ja meie elulugudest koosnebki kodukoha lugu.

Teen ettepaneku jäädvustada ka kevad 2012 fotodele – meie inimeste portreed, nende igapäevased tööd ja tegemised,  loodus...   Pildistamise ajavahemik on 3.- 16.aprill, fotod palun saata aadressil anu@pala.ee  või tuua infokandjal Pala raamatukokku 19.aprilliks. Kutsun kaasa lööma kõiki, sest mida rohkem erinevaid jäädvustusi, seda mitmekülgsem pilt elust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar